Doorgaan naar hoofdcontent

My Little Cakepop Molds

 



Wist je al dat de My little Cakepop molds ook verkrijgbaar zijn in onze (web)winkel? 




My little cakepop molds, de originele mallen om de mooiste cakepops te maken. Vanaf nu zijn al je cakepops precies even groot en strak van vorm! Deze hoge kwaliteit kunststof mallen vul je met een bal van je favoriete cakepop deeg vervolgens druk je de mal dicht zodat het overtollige deeg er uit komt, dit veeg je weg en vervolgens klap je de mal weer open om je perfect gevormde cakepop er uit te kunnen halen. Dan dip je een lolliestokje in de chocolade en steekt deze in de cakepop. Zorg ervoor dat de chocolade goed is uitgehard zodat het stokje stevig vast zit op het moment dat je de cakepop in de gesmolten chocolade gaat dippen.

De my little cakepop molds zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen, per stuk en als set van de 5 originals ( bal , hart, kegel, cupcake en sneeuwpop vorm) daarnaast hebben we de ronde en scalloped edge cake pop boards in ons assortiment van bakspullen opgenomen in verschillende kleuren. Deze cakeboards hebben een gat in het midden waar het lolliestokje doorheen kan worden gestoken na het dippen van de cakepop. Hiermee presenteer je een super mooie  cakepop. Mooie traktaties voor elke feestelijke gelegenheid. 


Met kerst kan de kegelvormige cakepop mal gebruikt worden als kerstboom of alles uit de kast halen en er een gnome traktatie van maken. 

Op een bruiloft gebruik je de roze Cake mal om een mooie bruidstaart cake pop te maken of de cake slice als variatie.  Load image into Gallery viewer, Cake Duo, Cake Pop Mold

De disc mold is geweldig te combineren met fondantstempels en fondantmallen om unieke en persoonlijke lollies te maken.

Kortom de mogelijkheden zijn geweldig! Het wordt een feest om cakepops te gaan maken omdat het nu zeker prachtige traktaties worden. De mallen kunnen ook gebruikt worden om fondant te modelleren wat het boetseren van een taarttopper of andere taartdecoratie een heel stuk makkelijker maakt! 
cakepop recept:Je kunt eigenlijk alle cakemixen gebruiken om cakepops van te maken maar het meest gladde effect krijg je wanneer je de Funcakes bakmix voor cupcakes gebruikt. Bak deze in een taartblik gaar, los het uit de bakvorm en laat de cake 5 minuten afkoelen. Doe de cake terwijl het nog warm is in de mixer met een deeghaak en mix deze door totdat je een gladde deegbol krijgt. Deze verdeel je in gelijke stukjes, in onze webshop zie je bij elke my little cakepop mold staan hoeveel gram er ongeveer in een mal moet. Weeg net iets meer af per deegstukje zodat de vorm mooi strak uit de mold komt, het overtollige wordt naar buiten geperst en verwijder je. 

Tips bij het maken van Cakepops:
* Wil je variëren in smaak dan kan ik je de Paisley bakmixen aanraden, denk eens aan de limoncello cake en de speculaascake maar er zijn nog meer cakemix smaken te vinden in onze bakwinkel in Eindhoven. (en uiteraard staan deze ook allemaal in onze webshop)
* Als de deeg uit de mold is gehaald loopt er soms een naadje overheen, deze kun je heel eenvoudig wegwerken door er met een lolliestokje overheen te rollen. 

* Dip vervolgens een lolliestokje in de gesmolten decomelts van Funcakes en steek deze in de cakepop. Laat deze goed uitharden desnoods een paar minuutjes in de koelkast maar niet te lang want dan is de schok te groot als je de cakepop gaat dippen en heb je kans dat de chocolade gaat barsten. 

* De mini size Partystamp fondantstempels hebben de perfecte afmeting om cakepops gemaakt met de my little cakepop Disc te decoreren. Steek ze uit met een ronde uitsteker van 4-5 cm en plak deze aan de zijkant op de lollie. We kunnen ook een  gepersonaliseerde stempel voor je maken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, namen van het bruidspaar of een tekst zodat je traktaties echt persoonlijk worden afgestemd.   

          

* Breng de decomelts extra op smaak door een heel klein beetje Fractal Funtasty poeder smaakstof toe te voegen. Deze tast de consistentie van de chocolade niet aan en is bovendien ook nog eens glutenvrij, Vegan, Halal en heel belangrijjk Allergenen vrij, hierdoor kan iemand met bijvoorbeeld een notenallergie toch de smaak van amandel, walnoot of hazelnoot ervaren.







Reacties

Populaire posts van deze blog

Decoraties & traktaties maken met isomalt

Isomalt voor het maken van taartdecoraties en traktaties Wat is isomalt eigenlijk? Isomalt is een suikervervanger gemaakt van suikerriet en biet. Isomalt is uniek onder de suikervervangers omdat het vrijwel alle fysieke eigenschappen van echte suiker heeft met extra voordelen voor suikerkunstenaars, taartdecorateurs en banketbakkers zoals: 1. Verhoogde weerstand tegen vocht waardoor het minder plakkerig is om mee te werken en glashelder blijft. 2. Het heeft minder last van kristallisatie. 3. Isomalt is veilig voor tanden, draagt niet bij aan de ontwikkeling van cariës, hersteld tandglazuur. 4. Het kan met diabetes worden geconsumeerd Met isomalt kun je o.a. suikerblazen, ijsschotsen creëren voor op een Frozen taart, maar je kunt er ook de mooiste glasheldere decoraties mee maken om je taarten, cupcakes en koekjes te decoreren.  Hitte bestendige mallen om lollies te maken: In dit blog gaan we laten zien hoe eenvoudig dit is met behulp van de hitte besten

Funfetti taart

You can never sprinkle to much!! Het is vandaag valentijnsdag, heel social media staat vol met prachtige creaties vol hartjes en liefde, heerlijk, ik kan daar echt enorm van genieten! Maar vandaag is ook de eerste mooie lente-achtige dag van het jaar, de zon schijnt en hier in het zuiden zou je zomaar buiten kunnen zitten in de zon! Daar wordt je toch automatisch vrolijk van of je nu een valentijn hebt of niet vandaag! En welke taart past er nou perfect bij een vrolijke dag als deze...... inderdaad de FUNFETTI TAART !!! De Funfetti taart is de perfecte taart waarmee je iedereen kan opvrolijken. Wie houdt er niet van de gezellige kleurtjes en tsja zeg nou eerlijk sprinkels zijn op dit moment hipper dan hip!  Ik zelf krijg direct zin in een feestje als ik een funfetti taart voorbij zie komen. Een Funfetti taart is een taart waarbij sprinkels worden meegebakken in het beslag wat een super kleurrijk effect geeft als de taart wordt aangesneden. In Nederland is de funfetti cake

Kerstkoekjes maken m.b.v. silicone mallen

Kerstkoekjes maken mbv de mallen van Karen Davies   Je zult versteld staan ​​ hoe snel en gemakkelijk dit heerlijke zandkoekjesrecept is en hoe eenvoudig het is om prachtige koekjes te maken in de silicone mallen van Karen Davies. Deze mallen van zeer hoge kwaliteit zorgen voor super mooie details op de koekjes die ook na het bakken nog mooi zijn. Deze koekjes kun je ook gezellig met de kinderen maken. Gezellig tijdens kerst of al vooraf om in de kerstboom te hangen of cadeau te geven. want wie houdt er nou niet van koekjes?!  Deze mallen zijn uiteraard ook te gebruiken om taartdecoraties en taarttoppers van fondant of marsepein te maken.  Doordat we Sugar and Crumbs natural flavoured icing sugar gebruiken krijgen de koekjes een extra rijkelijke smaak.. Kies je eigen favoriete smaak uit ons ruime assortiment. Ingrediënten:. 200 g ongezouten boter in blokjes op kamertemperatuur 200 g Sugar and Crumbs icing sugar in de smaak naar wens, ik heb dit keer gekozen voor de nieuwe limited