Doorgaan naar hoofdcontent

Partystamp Fondant stempels

 Onze eigen lijn outboss fondant Stempels is online! 

We zijn zo mega trots om jullie eindelijk te mogen vertellen dat we vanaf vandaag naast de originele Sweetstamp Outbossers ook onze eigen collectie fondantstempels kunnen leveren. Nadat we zo vaak de vraag kregen of de SweetStamp outbossers ook verkrijgbaar waren met Nederlandse teksten en afbeeldingen. 

Sinterklaas collectie

Het blijft lastig om spullen aan te komen voor ons oer hollandse heerlijke avondje, het sinterklaasfeest... Vandaar dat we met deze collectie zijn gestart. Op dit moment zijn er 7 verschillende sinterklaas fondantstempels verkrijgbaar maar onze ontwerper beloofd dat dit pas slechts het begin is! 

        

Halloween collectie

 Het is alweer Oktober, de maand waarin de kinderen met Halloween langs de deuren gaan voor de Trick or Treat tochten.  De Partystamp Halloween collectie bestaat uit griezelige maar ook super cute fondantstempels.

Met deze twee collecties lanceren wij vandaag de nieuwe Partystamps maar we beloven je dat het assortiment continu zal worden aangevuld met nieuwe (nederlandstalige) teksten, thema's en ook gepersonaliseerde stempels. Denk hierbij aan een fondant stempel met de namen van het bruidspaar of de trouwdatum zodat je exclusieve fondant decoraties kunt maken.

Afmeting:

Bijna alle Partystamps zijn verkrijgbaar in 2 verschillende formaten:

Mini size met een doorsnede van 6 cm is deze ideaal om mini cupcakes en oreo koekjes te bekleden maar ook super om als topper op een toef te leggen bij een standaard formaat cupcake (op bovenstaande foto's zijn de mini size stamps gebruikt) 

Regular size met een doorsnede van 8,5 cm, perfect voor koeken en om een standaard cupcake geheel te bedekken met fondant maar door de grotere afmeting ook te gebruiken als taarttoppers.

 

Gebruiksaanwijzing:

Bij het gebruik van outbossers komt de tekst / afbeelding, in tegenstelling tot een embosser die de tekst in de fondant drukt, juist boven op de fondant te liggen. 

rol hiervoor een lapje fondant uit tot een dikte van ongeveer 7 mm. Bestrooi de stempel evt. lichtjes met icing sugar, klop goed uit zodat overtollige suiker uit de stempel gaat. Plaats de stempel op de fondant, druk goed aan en rol er vervolgens met een rolstok overheen zodat de fondant goed in de stempel wordt gedrukt. Haal de stempel van het fondant af en ontdek de prachtige print op je fondant.

Wil je met kleur nog wat extra accent aanbrengen op de topper dan adviseren wij om gebruik te maken van de Sweet Sticks edible art en een heel fijn penseel van goede kwaliteit. Het sweet Sticks assortiment bestaat uit

* water activerende verf (goed dekkende eetbare waterverf)  

kant en klare verf in een flesje

Metallic lustre dust welke met Rejuvenator kan worden aangelengd tot verf. Ook de prachtige kleuren lustre dust van Faye cahill zijn uitermate geschikt om te verven.

 

     

Reacties

Populaire posts van deze blog

Funfetti taart

You can never sprinkle to much!! Het is vandaag valentijnsdag, heel social media staat vol met prachtige creaties vol hartjes en liefde, heerlijk, ik kan daar echt enorm van genieten! Maar vandaag is ook de eerste mooie lente-achtige dag van het jaar, de zon schijnt en hier in het zuiden zou je zomaar buiten kunnen zitten in de zon! Daar wordt je toch automatisch vrolijk van of je nu een valentijn hebt of niet vandaag! En welke taart past er nou perfect bij een vrolijke dag als deze...... inderdaad de FUNFETTI TAART !!! De Funfetti taart is de perfecte taart waarmee je iedereen kan opvrolijken. Wie houdt er niet van de gezellige kleurtjes en tsja zeg nou eerlijk sprinkels zijn op dit moment hipper dan hip!  Ik zelf krijg direct zin in een feestje als ik een funfetti taart voorbij zie komen. Een Funfetti taart is een taart waarbij sprinkels worden meegebakken in het beslag wat een super kleurrijk effect geeft als de taart wordt aangesneden. In Nederland is de funfetti cake

Decoraties & traktaties maken met isomalt

Isomalt voor het maken van taartdecoraties en traktaties Wat is isomalt eigenlijk? Isomalt is een suikervervanger gemaakt van suikerriet en biet. Isomalt is uniek onder de suikervervangers omdat het vrijwel alle fysieke eigenschappen van echte suiker heeft met extra voordelen voor suikerkunstenaars, taartdecorateurs en banketbakkers zoals: 1. Verhoogde weerstand tegen vocht waardoor het minder plakkerig is om mee te werken en glashelder blijft. 2. Het heeft minder last van kristallisatie. 3. Isomalt is veilig voor tanden, draagt niet bij aan de ontwikkeling van cariës, hersteld tandglazuur. 4. Het kan met diabetes worden geconsumeerd Met isomalt kun je o.a. suikerblazen, ijsschotsen creëren voor op een Frozen taart, maar je kunt er ook de mooiste glasheldere decoraties mee maken om je taarten, cupcakes en koekjes te decoreren.  Hitte bestendige mallen om lollies te maken: In dit blog gaan we laten zien hoe eenvoudig dit is met behulp van de hitte besten

KOEKJES STENCILLEN

KOEKJES BAKKEN IN DE VAKANTIE Hier in het zuiden is de herfstvakantie begonnen. Misschien lees je dit blog terwijl je ergens ver weg in het zonnetje ligt... dan wil ik je even vooraf waarschuwen.... Er zit een kans in dat je last krijgt van acute heimwee naar je oven 😝 Mocht je niet op vakantie gaan maar een hele week de kinderen thuis hebben die door het weer geen zin hebben om naar buiten te gaan en zich kapot vervelen.... BOF JIJ EVEN !!! Want dan kun je direct met ze aan de slag! HALLOWEEN KOEKJES Zelf ben ik al jaren helemaal gek op Halloween, de herfstvakantie stond dan ook altijd in het teken van knutselen en freubelen in dat thema. Tien jaar geleden heb ik in een gekke bui mijn dochters, 2 neefjes en een nichtje geschminkt en zijn ze bij de buren langs de deur gegaan voor trick or treat. Dat was zo goed bevallen dat ze het jaar daarop een paar vriendjes meenamen en het jaar daarop vriendjes van vriendjes enz. Dat was het begin van PartyCREEPS@Acht waa