Doorgaan naar hoofdcontent

 



Golden Syrup-mugcake klaar in 5 minuten!

de perfecte partner van koffie ... deze mokkoekjes zijn zo snel en gemakkelijk dat koffietijd nooit meer hetzelfde zal zijn zonder hen.


Ingrediënten:

1 el kokosolie, gesmolten

4 eetlepels plantaardige melk⁠

1 theelepel kaneel⁠ (optioneel) ⁠

1 eetlepel Sweet Freedom GOLDEN SYRUP plus extra voor de drip

4 el patentbloem

1/4 theelepel bakpoeder


Bereiding:

Doe de GOLDEN SYRUP, kokosolie en melk in een grote magnetronbestendige mok en meng alles. ⁠

Voeg de droge ingrediënten toe, meng goed tot het de dikte heeft van cakebeslag - voeg zo nodig wat meer melk toe.

Magnetron gedurende ongeveer een minuut (we gebruikten een magnetron van 700 W) maar gebruik bursts van 20 seconden omdat het magnetronvermogen varieert) of totdat de cake is gerezen en gaar is.

Verwijder en test met een sate prikker of vork of deze er schoon uitkomt wat betekend dat het gaar is. ⁠

Besprenkel met GOLDEN Syrup.


De Golden Syrup van Sweet Freedom uit ons assortiment is 100% natuurlijk.. Verkrijgbaar in meerdere smaken. Naast de siropen bestaat het Sweet Freedom assortiment uit choc shots, welke heerlijk zijn in d ewarme chocomelk , hot chocolate milk bombs en koffie.

Lees meer over Sweet Freedom syropen en Choc shots:

Geen van de ingrediënten die we in onze chocoladeproducten gebruiken, bevatten een van de 14 belangrijkste voedselallergenen (glutenbevattende granen, schaaldieren, eieren, vis, pinda's, sojabonen, melk, noten, selderij (inclusief knolselderij), mosterd, sesam, zwaveldioxide / sulfieten, lupine of weekdieren). Al onze leveranciers van ingrediënten zijn BRC of gelijkwaardig gecertificeerd en leveren ingrediënten aan ons als vrij van alle 14 belangrijke voedselallergenen met bijbehorende specificaties die dit bevestigen. De fabriek waar onze chocoladeproducten worden gemaakt, die BRC AA-gecertificeerd is, verwerkt heel af en toe sommige van deze allergenen, maar er worden strikte protocollen gebruikt voor de scheiding van allergenen en lijnreiniging zoals uiteengezet in de BRC-richtlijnen (jaarlijks gecontroleerd). Als u of uw kind een ernstige voedselallergie heeft, raden we u aan om ons chocoladeassortiment niet te consumeren, aangezien uw veiligheid onze eerste prioriteit is. Onze niet-chocoladesiropen worden gemaakt in een door SALSA geaccrediteerde fabriek die geen van de 14 belangrijkste voedselallergenen verwerkt. We nemen de gezondheid van onze klanten uiterst serieus en zullen ons uiterste best blijven doen om ons verantwoordelijk te gedragen met betrekking tot allergenen.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Funfetti taart

You can never sprinkle to much!! Het is vandaag valentijnsdag, heel social media staat vol met prachtige creaties vol hartjes en liefde, heerlijk, ik kan daar echt enorm van genieten! Maar vandaag is ook de eerste mooie lente-achtige dag van het jaar, de zon schijnt en hier in het zuiden zou je zomaar buiten kunnen zitten in de zon! Daar wordt je toch automatisch vrolijk van of je nu een valentijn hebt of niet vandaag! En welke taart past er nou perfect bij een vrolijke dag als deze...... inderdaad de FUNFETTI TAART !!! De Funfetti taart is de perfecte taart waarmee je iedereen kan opvrolijken. Wie houdt er niet van de gezellige kleurtjes en tsja zeg nou eerlijk sprinkels zijn op dit moment hipper dan hip!  Ik zelf krijg direct zin in een feestje als ik een funfetti taart voorbij zie komen. Een Funfetti taart is een taart waarbij sprinkels worden meegebakken in het beslag wat een super kleurrijk effect geeft als de taart wordt aangesneden. In Nederland is de funfetti cake

Decoraties & traktaties maken met isomalt

Isomalt voor het maken van taartdecoraties en traktaties Wat is isomalt eigenlijk? Isomalt is een suikervervanger gemaakt van suikerriet en biet. Isomalt is uniek onder de suikervervangers omdat het vrijwel alle fysieke eigenschappen van echte suiker heeft met extra voordelen voor suikerkunstenaars, taartdecorateurs en banketbakkers zoals: 1. Verhoogde weerstand tegen vocht waardoor het minder plakkerig is om mee te werken en glashelder blijft. 2. Het heeft minder last van kristallisatie. 3. Isomalt is veilig voor tanden, draagt niet bij aan de ontwikkeling van cariës, hersteld tandglazuur. 4. Het kan met diabetes worden geconsumeerd Met isomalt kun je o.a. suikerblazen, ijsschotsen creëren voor op een Frozen taart, maar je kunt er ook de mooiste glasheldere decoraties mee maken om je taarten, cupcakes en koekjes te decoreren.  Hitte bestendige mallen om lollies te maken: In dit blog gaan we laten zien hoe eenvoudig dit is met behulp van de hitte besten

KOEKJES STENCILLEN

KOEKJES BAKKEN IN DE VAKANTIE Hier in het zuiden is de herfstvakantie begonnen. Misschien lees je dit blog terwijl je ergens ver weg in het zonnetje ligt... dan wil ik je even vooraf waarschuwen.... Er zit een kans in dat je last krijgt van acute heimwee naar je oven 😝 Mocht je niet op vakantie gaan maar een hele week de kinderen thuis hebben die door het weer geen zin hebben om naar buiten te gaan en zich kapot vervelen.... BOF JIJ EVEN !!! Want dan kun je direct met ze aan de slag! HALLOWEEN KOEKJES Zelf ben ik al jaren helemaal gek op Halloween, de herfstvakantie stond dan ook altijd in het teken van knutselen en freubelen in dat thema. Tien jaar geleden heb ik in een gekke bui mijn dochters, 2 neefjes en een nichtje geschminkt en zijn ze bij de buren langs de deur gegaan voor trick or treat. Dat was zo goed bevallen dat ze het jaar daarop een paar vriendjes meenamen en het jaar daarop vriendjes van vriendjes enz. Dat was het begin van PartyCREEPS@Acht waa