Doorgaan naar hoofdcontent

Recept: Sugar & Crumbs ijs maken


Sugar and Crumbs Strawberry & Cream ijs maken

In mijn blogs gaat het regelmatig over de Sugar and Crumbs natural flavoured icing sugar. Om heel kort te zijn over dit geweldige product, het is een poedersuiker waar op een natuurlijke wijze smaak is toegevoegd. 

Het kan in ieder recept de suiker vervangen en er zijn zo'n 30 verschillende smaken verkrijgbaar in onze (web)winkel. Onlangs zijn er 2 nieuwe zomer smaken aan het assortiment toegevoegd namelijk Biscotti ( de heerlijke italiaanse koffie koekjes) en Strawberry & Cream oftewel aardbeien met slagroom. 

In dit blog gaan we van de laatste variant een heerlijk schepijs maken. Maar alle smaken Sugar and Crumbs icing sugar zijn hiervoor te gebruiken. Je kunt natuurlijk ook voor jou favoriete smaak Sugar and Crumbs poedersuiker kiezen, het is jou feestje!

(Wil je meer lezen over de mogelijkheden van de Sugar and Crumbs icing sugar lees dan dit blog)

Recept Strawberry & Cream ice Cream:

Bereidingstijd: 10 minuten + 8 uur in de vriezer.
Ingrediënten:
200 ml mascarpone
400 ml slagroom
200 ml gecondenseerde melk
100 gr Sugar and Crumbs natural flavoured icing sugar  (strawberry & Cream of een smaak naar eigen keuze)

Evt. breng je het ijs op kleur met geconcentreerde levensmiddelen kleurstof gel. Alle Sugar and crumbs icing sugars zijn spierwit behalve de soorten met chocolade smaak aangezien deze op smaak zijn gebracht met cacao en hierdoor een lichtbruine kleur hebben.

Ter decoratie: regenboog jimmies of sprinkels naar keuze en aardbeiensaus.


Bereidingswijze:
1. Meng alle ingrediënten (behalve de sprinkels) in een mengkom en klop dit op hoge snelheid tot het dik en romig is.

2.Schep het in een diepvriesbestendige afsluitbare schaal, smeer het vlak af en plaats minimaal 8 uur in de vriezer,

Voor het serveren desgewenst versieren met de sprinkels en aardbeiensaus


Met tropische temperaturen en de zomervakantie op komst wordt het gegarandeerd genieten van je  home made ijs! 


Gratis Sprinkels bij aankoop van 3 zakken S&C:

Variëren en experimenteren met de vele smaken van Sugar and Crumbs wordt nu extra leuk want tot september 2019 ontvang je een gratis zakje sprinkels bij aankoop van 3 zakken Sugar and crumbs icing sugar . Het enigste wat je hiervoor hoeft te doen is de code:
 ice cream blog 2019  
te noteren bij de opmerkingen tijdens het bestellen. 


Het is echt zo eenvoudig om te maken en toch zoveel lekkerder dan een bak ijs uit de supermarkt dus ik hoop dat we deze zomer veel foto's voorbij zien komen van zelfgemaakte ijsjes! Vergeet ons dan ook niet te taggen op Facebook en Instagram of plaats een foto van je creatie onder dit blog en vertel ons welke smaak jij hebt gemaakt.

ENJOY THE SUMMER!!

Veel liefs, 
Esther Cuevas


  

 Tag us & wij plaatsen je foto in ons verhaal:

                                                                                                                                                    
    Instagram    &   Facebook

Reacties

Populaire posts van deze blog

Funfetti taart

You can never sprinkle to much!! Het is vandaag valentijnsdag, heel social media staat vol met prachtige creaties vol hartjes en liefde, heerlijk, ik kan daar echt enorm van genieten! Maar vandaag is ook de eerste mooie lente-achtige dag van het jaar, de zon schijnt en hier in het zuiden zou je zomaar buiten kunnen zitten in de zon! Daar wordt je toch automatisch vrolijk van of je nu een valentijn hebt of niet vandaag! En welke taart past er nou perfect bij een vrolijke dag als deze...... inderdaad de FUNFETTI TAART !!! De Funfetti taart is de perfecte taart waarmee je iedereen kan opvrolijken. Wie houdt er niet van de gezellige kleurtjes en tsja zeg nou eerlijk sprinkels zijn op dit moment hipper dan hip!  Ik zelf krijg direct zin in een feestje als ik een funfetti taart voorbij zie komen. Een Funfetti taart is een taart waarbij sprinkels worden meegebakken in het beslag wat een super kleurrijk effect geeft als de taart wordt aangesneden. In Nederland is de funfetti cake

Decoraties & traktaties maken met isomalt

Isomalt voor het maken van taartdecoraties en traktaties Wat is isomalt eigenlijk? Isomalt is een suikervervanger gemaakt van suikerriet en biet. Isomalt is uniek onder de suikervervangers omdat het vrijwel alle fysieke eigenschappen van echte suiker heeft met extra voordelen voor suikerkunstenaars, taartdecorateurs en banketbakkers zoals: 1. Verhoogde weerstand tegen vocht waardoor het minder plakkerig is om mee te werken en glashelder blijft. 2. Het heeft minder last van kristallisatie. 3. Isomalt is veilig voor tanden, draagt niet bij aan de ontwikkeling van cariës, hersteld tandglazuur. 4. Het kan met diabetes worden geconsumeerd Met isomalt kun je o.a. suikerblazen, ijsschotsen creëren voor op een Frozen taart, maar je kunt er ook de mooiste glasheldere decoraties mee maken om je taarten, cupcakes en koekjes te decoreren.  Hitte bestendige mallen om lollies te maken: In dit blog gaan we laten zien hoe eenvoudig dit is met behulp van de hitte besten

Hoe maak je een Cijfer Taart / Nummer taart

  Zo maak je een Cijfertaart / Numbercake Wordt je dochter 21, zijn je ouders 25 jaar getrouwd of bestaat je bedrijf 16 jaar? Met een cijfertaart zet je die mooie jaren extra in de spotlights! In dit blog leg ik je stap voor stap uit hoe je een mooie cijfertaart maakt zoals op de foto hierboven. Deze taart heb ik onlangs samen met mijn oudste dochter gemaakt voor haar verjaardag. Waar het tot nu toe ieder jaar een verrassing voor mijn beide dochters was hoe hun verjaardagstaart er uit zou komen te zien hebben we deze traditie dit jaar verbroken en zijn we samen aan de slag gegaan.  Allereerst hebben we ervoor gezorgd dat de decoraties klaar stonden. Macarons gemaakt met de mix voor macarons maar je kunt uiteraard ook kant en klare macarons gebruiken. De roosjes afgeknipt en in een flower pick gestoken zodat de steeltjes niet in aanraking komen met de taart. De diamond hearts en mini chocolade reepjes zijn gemaakt mbv de BWB chocolade mallen . Funcakes decomelts smelten. Dit kan au bai