Doorgaan naar hoofdcontent

Sweet of the month April 2019


Ik geniet er enorm van om de zoete creaties van onze klanten terug te mogen zien. 
Dat de producten welke onze winkel verlieten in zakjes, pakjes, dozen en tasjes worden samengevoegd met aandacht, tijd en creativiteit en getransformeerd worden in prachtige taarten, cupcakes, koekjes en andere traktaties. Geweldig!!

Je doet ons dan ook een groot plezier om ons te taggen op Facebook en Instagram of een foto te mailen naar foto@partysweets.nl zodat we  je creatie zeker niet kunnen missen! We plaatsen je creatie met een tag dan ook op onze social  media kanalen waardoor er nog meer mensen geïnspireerd en geïnformeerd kunnen worden. (free publicity indien je taarten op bestelling maakt)


Sweet of the month  

Uit alle inzendingen die we mogen ontvangen wordt elke maand iemand verkozen tot 
PartySWEET of the month en deze maand zetten we graag Dana in het zonnetje:

Dana Crama van Daans taartjes.


Dana is 43 jaar en moeder van 2 dochters (10 en 13 jaar oud)
Waarschijnlijk zal haar verhaal voor velen onder ons (incl. mijzelf) heel bekend in de oren klinken. Dana begon met het bakken van taarten voor de verjaardagen van haar eigen kinderen en al snel kwamen er vragen vanuit haar vrienden en familiekring of ze ook voor hen zo'n mooie taart kon maken. "En zo ging het balletje aan het rollen en ging het allemaal heel snel" aldus Dana. 

Foto's van je creaties zijn je visitekaartje en (hoe toepasselijk in de taartenwereld) werkt mond tot mond reclame het allerbeste. 

Anderhalf jaar geleden heeft Dana van haar hobby haar werk kunnen maken en is Daans taartjes een adres waar je een prachtige taart kan bestellen.     
.

Taarten bekleed met fondant of met botercreme afgesmeerd, Naked cakes & drip cakes zoals je op de foto's kunt zien maakt Dana er stuk voor stuk mooie creaties van. Op haar Facebook en Instagram accounts is nog veel meer moois te bewonderen.


  
             


Dana, ik wil je bedanken voor je inzendingen en je verhaal, we hopen nog veel meer mooie creaties van je terug te mogen zien! Naast deze eervolle vermelding op ons blog heb je als PartySWEET OF THE MONTH  April een Meringue stempelsheet gewonnen in het thema easter. Met deze transfer sheet maak je heerlijke meringue kisses of chocolade drops met een schattige Paasafbeelding. We zijn ervan overtuigd dat je voor de komende paasdagen nog flink aan de bak mag gaan en denken dat je met deze sheet wel raad weet!


Deze meringue kisses zijn gemaakt van Sugar and crumbs Unicorm flavoured icing sugar met het easter transfersheet 


Wil jij ook kans maken om te worden verkozen tot partySWEET OF THE MONTH ?
 Stuur dan een mail met foto's van je creaties en jezelf met een persoonlijk verhaal naar: foto@partysweets.nl Wie weet wordt jij volgende maand op dit blog in het zonnetje gezet! 
Vergeet ons niet te taggen op social media

 tag us & we tag you:

                                                                                                                                                    
    Instagram    &   Facebook

Reacties

Populaire posts van deze blog

Funfetti taart

You can never sprinkle to much!! Het is vandaag valentijnsdag, heel social media staat vol met prachtige creaties vol hartjes en liefde, heerlijk, ik kan daar echt enorm van genieten! Maar vandaag is ook de eerste mooie lente-achtige dag van het jaar, de zon schijnt en hier in het zuiden zou je zomaar buiten kunnen zitten in de zon! Daar wordt je toch automatisch vrolijk van of je nu een valentijn hebt of niet vandaag! En welke taart past er nou perfect bij een vrolijke dag als deze...... inderdaad de FUNFETTI TAART !!! De Funfetti taart is de perfecte taart waarmee je iedereen kan opvrolijken. Wie houdt er niet van de gezellige kleurtjes en tsja zeg nou eerlijk sprinkels zijn op dit moment hipper dan hip!  Ik zelf krijg direct zin in een feestje als ik een funfetti taart voorbij zie komen. Een Funfetti taart is een taart waarbij sprinkels worden meegebakken in het beslag wat een super kleurrijk effect geeft als de taart wordt aangesneden. In Nederland is de funfetti cake

Decoraties & traktaties maken met isomalt

Isomalt voor het maken van taartdecoraties en traktaties Wat is isomalt eigenlijk? Isomalt is een suikervervanger gemaakt van suikerriet en biet. Isomalt is uniek onder de suikervervangers omdat het vrijwel alle fysieke eigenschappen van echte suiker heeft met extra voordelen voor suikerkunstenaars, taartdecorateurs en banketbakkers zoals: 1. Verhoogde weerstand tegen vocht waardoor het minder plakkerig is om mee te werken en glashelder blijft. 2. Het heeft minder last van kristallisatie. 3. Isomalt is veilig voor tanden, draagt niet bij aan de ontwikkeling van cariës, hersteld tandglazuur. 4. Het kan met diabetes worden geconsumeerd Met isomalt kun je o.a. suikerblazen, ijsschotsen creëren voor op een Frozen taart, maar je kunt er ook de mooiste glasheldere decoraties mee maken om je taarten, cupcakes en koekjes te decoreren.  Hitte bestendige mallen om lollies te maken: In dit blog gaan we laten zien hoe eenvoudig dit is met behulp van de hitte besten

Scrunch Ruffle & Rosette Ruffle Marvelous Mould

Scrunch ruffle mould & Rosette ruffle mould  van Marvelous Moulds              Deze week was het dan zo ver, de ruffle moulds werden eindelijk geleverd!! Deze siliconen mallen zijn een grote hit en waren al uitverkocht tijdens de pre order periode. Zelfs bij onze leverancier waren ze tot twee keer toe direct uitverkocht. En ik snap dit wel want het is al snel duidelijk dat deze mallen niet alleen een prachtig resultaat opleveren maar dat ze je ook enorm veel tijd en moeite besparen wanneer je een taart met ruffles wilt maken.   Inmiddels is ook de tweede levering al bezorgt en momenteel kunnen de moulds direct uit voorraad geleverd worden. Dit betekend dat het zoals gewoonlijk verstuurd wordt op de werkdag waarop de betaling voor 12.00 uur door ons is ontvangen ( Let op: Tijdens de periode van de zomervakantie kan het gebeuren dat levering een dag langer duurt en van 20 juli t/m 12 aug. worden er geen bestellingen verwerkt)  Gisteren ben ik zelf met d